Hoppa till innehåll

Your way – do it with BORIN!

Det är enkelt att beställa era maskinknivar hos BORIN!

1

Skicka oss er ritning eller prov på den kniv som ni önskar tillverka

2

BORIN kommer titta på er förfrågan och ta fram en lösning

3

Era specialbeställda knivar tillverkas och levereras exakt enligt era specifikationer!

Sluta oroa er för långa produktions/ledtider - Tillsammans med oss har ni koll på er knivförsörjning och specialtillverkade knivar!

Sedan 1977 har BORIN hjälpt stora och små företag att förbättra sin försörjning av specialtillverkade knivar. Vi hjälper er att sätta upp en plan för ert behov så att försörjningen av knivar sker smidigt utan långa ledtider, vi brukar kalla det för avropsorder. Med bättre planering och samlade tillverkningsvolymer kan vi ofta också erbjuda bättre priser.

Hur fungerar en avropsorder?

Ni ser över ert knivbehov under en tidsperiod, exempelvis ett år. Borin låter tillverka så mycket ni har behov för under den givna perioden och lagerför era knivar, redo att levereras samma dag ni beställer hem dem. Under avtalstiden ”ropas” sedan de knivar av i den takt ni önskar, ni betalar förstås bara för det antal ni ropar hem. Efter avtalstiden är slut är lagret slut och i god tid innan dess tittar vi återigen på era framtida behov.

 Låter detta som en ideal lösning för er?  

Kontakta oss redan idag! Vi längtar efter att få vässa nävarna för just ert behov!

Kontakta oss gärna

Tveka inte att höra av er till oss så hjälper vi er med stort och smått. Vi tar fram rätt kniv med hjälp av er ritning, prov eller om ni har artikelnummer på en existerande kniv eller hållare. Behöver ni besök till er verksamhet för att se över behovet av  maskinknivar kommer vi gärna ut till er.

Kika gärna in på våra andra hemsidor Borin.se och sakerhetsknivar.se

sv_SESvenska